Свет

НЕВЕРОВАТАН ОДГОВОР! Ево за кога ће Вучић навијати у мечу Хрватска – Мароко!

Фото: Твитер принтскрин

Председник је изабрао страну у суботњем мечу за треће место на Мундијалу

Предсједник Србије Александар Вучић рекао је да ће у мечу за треће место на Светском првенству у Катару између Хрватске и Марока, навијати за Мароко.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На питање је ли навијао за комшије, Вучић је гостујући на РТС-у рекао да је честитао министру Томиславу Жигманову као припаднику хрватског народа и да честита свима који су навијали за Хрватску.

– Ја сам свим срцем навијао за Аргентину и Мароко. Суседе не бирате, пријатеље бирате. Има и емоционалних и породичних разлога зашто сам навијао за друге против суседа. Ни Аргентина ни Мароко нису признали независност Косова и прилично су тврди и чврсти по том питању – рекао је Вучић.

Вучић је рекао да су Мароканци „права српска браћа“ која неће признати Косово.

– Ћитав Нови Пазар навија за Мароко, а ја требам рећи да нећу навијати за њих јер су муслимани? Па они су наша браћа, пријатељи – изјавио је српски председник.

Утакмица за треће место на Светском првенству у Катару између Хрватске и Марока игра се у суботу, 17. децембра у 16 сати.

Фудбалске репрезентантације Хрватске и Марока већ су одиграле међусобни дуел у Катару, био је то меч групне фазе, први на турниру за обе селекције, који је завршен без голова.

 

Извор: Телеграф