Свет

ОВО ЈЕ МЕСИЈЕВА СЕСТРА! Остаћете ШОКИРАНИ када видите колико је лепа и природна

Најбољи фудбалер на свету и човек који је ушао у историју и Аргентинац Лионел Меси.

Многи су протекло првенство у Катару пратили управо због највеће фудбалске нације и човека који је заслужио да се нађе на врху света. Лионел Меси је узор и многима и омиљени фудбалер, а сад је успео и да уђе у историју као човек који је освојио све што може да се освоји.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Породица је пратила Леа на овом великом такмичењу, а о његовој супрузи се већ доста писало, међутим, нико није обраћао пажњу на његову рођену сестру Марију Сол Меси.

Марија Сол је најмлађе дете у Месијевој породици, рођена је 1993. године, а за славног брата је изузетно везана. Поред ње, Меси и има и двојицу браће, Родрига и Матијаса.

Марија је добила значајну улогу у Месијевом бизнису, па ради као бренд менаџер у братовљевој модној кући. Захваљујући томе, имала је прилику и да блиско сарађује са Џини Хилфигер, најмлађој сестри популарног модног креатора Томија.

Како је и сама истицала, главни циљ је остати веран Месијевом имиџу, а дизајн мора да делује спонтано и да буде приступачан свима. Управо захваљујући овом послу, Марија је добила још једну шансу.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Sol (@mariasolmessi)

Наиме, она је основала и своју колекцију бикинија, коју је представила као „модну летњу капсулу“, јединственог дизајна. Тиме је прослављено десет година бренда, а Марија има и помоћ брата и снаје. Лео и Антонела рекламирају њене купаће костиме, па не сумњамо да и овај бизнис цвета.

Извор: Глосси