Свет

ПИКСИ: Ми у марту почињемо, има времена причаћемо јако желимо да се нађемо тамо

Фото: Јутјуб

Селектор Србије Драган Стојковић Пикси у понедељак ће се обратити нацији после елиминације са Светског првенства у Катару након групне фазе такмичења

Пикси ће одржати конференцију за медије у понедељак од 14 часова у Старој Пазови. Репрезентација је у недељу стигла у Београд око 16 часова.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Изабраници Драгана Стојковића Пиксија окончали су учешће на Мундијалу већ у групној фази, без иједне победе и са само једним освојеним бодом, и то је разлог због чега ни дочек није био спектакуларнији. Није цела екипа допутовала заједно, пошто су званично од суботе слободни, тако да су неки отишли одмах ка својим клубовима, док су се други придружили породици на одмору.

Најпре су кроз пасошку контролу прошли селектор Стојковић и директор Стеван Дика Стојановић. На питање да прокоментарише учинак у Катару, селектор је кратко одговорио да ће све што има рећи на данашњој конференцији за медије, која ће почети у 14.00.

– Хајде да оставимо за Пазову, знате да сам заказао конференцију, па ме тамо питајте све што желите, да не причамо сад овде – рекао је Стојковић и ушао у ауто.
Ни Стојановић није желео ништа да каже.

– Има времена, причаћемо, а и Пикси има конференцију, нећу да причам пре селектора – јасан је био Стојановић.
Стојковић је био добро расположен уочи поласка у Београд. На питање да ли иде директно за Београд одговорио је у свом стилу:

– А где бих друго, можда би неки хтели да идем за Париз, али не.

Још после пораза од Швајцарске је Пикси саопштио да не планира да напушта клупу репрезентације.

– Ми у марту почињемо квалификације за ЕУРО и имамо велику жељу да се нађемо тамо. Бићу далеко задовољни ако ми играчи буду здрави и у топ форми – рекао је тада.

 

Извор: Информер