Русија

ПУТИН ЗАГРМЕО: Русија ово неће дозволити никоме

Русија неће никоме дозволити да омаловажава и оклевета хероје који испуњавају своју патриотски дуг и боре се за отаџбину, поручио је Владимир Путин.

Шеф државе очекује да ће допринос друштва „Знање“ националном и сувереном развоју Русије и свих њених региона и у свим областима само расти.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Укључујући, наравно, и одбрану истине о нашим прецима, искушењима прошлости, о нашим херојима, о свима који се сада боре за Отаџбину, вршећи високи, свети патриотски дуг. Нећемо никоме дозволити да их оцрнити и оклевета, а наше главно оружје против дезинформација и лажи и даље ће бити чврста знања, истине и љубав према Русији“, нагласио је он.

Како је рекао Путин, Русија мора да иде напред ослањајући се на своје најбоље традиције и решавајући најзахтевније задатке новог доба.

Подсетио је да су руски научници и читав народ после победе у Другом светском рату својим радом и интелектом постигли неоспорна, кључна достигнућа у многим сферама и областима.

„Дужни смо да се тога сећамо и имамо пуно право да се тиме поносимо, морамо да идемо напред, да тежимо новим хоризонтима ослањајући се на најбоље традиције наше домовине у сфери научног истраживања, заједнички да решавамо велике, сложене, амбициозне задатке новог доба и да у потпуности користимо оне колосалне потенцијале који се увек отварају у временима историјских изазова и искушења“, поручио је Путин.

Извор: sputnikportal.rs

Ознаке