Србија

СВАЂА ОКО СВЕТСКОГ ПРВЕНСТВА У ФУДБАЛУ ПРЕРАСЛА У СТРАШАН ЗЛОЧИН!

Стравичан породичан злочин одиграо се синоћ у Суботици када је Дејан Ј. (50) убио сина Милана Ј. (23), у њиховој породичној кући у Плитвичкој улици, а супругу Мају Ј. (47) је затим напао и задао јој је више удараца по глави и телу. Сада је испливало и шта је претходило незапамћеном убиству које је шокирало све Суботичане.

Како се сазнаје, отац и син су гледали утакмицу на Светском првенству, а затим су се посвађали. Милан је тада изашао из куће, а мајка је кренула за њим. Како се даље незванично сазнаје, након што се Милан вратио у кућу, отац Дејан је узео нож и убио га, а онда насруно и на супругу Мају која је покушала да одбрани сина и претукао је.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Маја Ј., како причају комшије, ради у шпедицији, важи за узорну супругу и мајку и због повреда које је јој нанео муж задржана је у болници.

Милан је, кажу Суботичани, био добар младић, а за Дејана кажу да је умео често да попије. Поред Милана, Дејан и Маја имали су још двоје млађе деце, сина и ћерку која тренутно живи у Америци. Шокиране комшије не могу да поверују како је Дејан могао да убије свог сина.

– Отац је троје деце, не могу да верујем да је могао да убије сина. Рођено дете убити! Непојмљиво ми је, али ако мало боље размислим чинило је да је нервозан увек у задње време. Знам да је имао саобраћајну несрећу и да није најбоље тада прошао, али извукао се. Искрено, немам јако лепо мишљење о њему, деловао ми је као темпирана бомба у задње време – каже познаник.

Један од комшија из Плитвичке улице каже да су синоћ видели полицијска кола са обе стране улице.

– Не познајем лично ту породицу, видео сам их неколико пута у пролазу, али сам чуо да је младић који је убијен живео у Новом Саду и да је дошао кући за викенд. Много ми је жао. Свих ми је жао осим тог човека који је могао да дигне руку на дете и жену – каже познаник.

Више јавно тужилаштво у Суботици је осумњиченом одредило задржавање од 48 сати и том року треба да буде саслушан.

 

 

Извор: Srbija Danas