Србија

УСМРТИО ТРУДНУ СУПРУГУ ПА ОСТАВИО ЈЕЗИВО ОПРОШТАЈНО ПИСМО! Теорија због које је пуцао у њу је СТРАШНА!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Сокол Халили, који се данас убио након што је усмртио трудну супругу испред клинике за гинекологију у Приштини, наводно је оставио опроштајно писмо родитељима

Како преносе албански медији, Халили је написао дугачко опроштајно писмо, у којем је навео да раније није имао проблема са супругом Хамиде Магаши.

На почетку писма је навео да су проблеми почели када је Хамиде остала трудна. Истакао је да је свесно убио супругу и срамно је оптужио да је са „сестрама ковала план да му одузму дете“. Халили наводи да је супруга тражила од њега да се растану и да она сама одгаја дете у куц́и свог оца, а за то му је према наводима из опроштајног писма нудила 25.000 евра.

Описао је и тренутак кад је упуцао Хамиде.

– Рекао сам јој да не могу тако да оставим своје дете. Два пута сам јој пуцао у тело. Кад је пала на земљу пуцао сам јој још једном у главу. Видео сам сахрану пред очима – написао је Халили.

Подсетимо, Халили се убио данас када га је опколила полиција.

Полиција је трагала за њим два дана. Халили је супругу, која је била у деветом месецу трудноће, убио у среду увече.

У браку су били свега четири месеца, након чега су се разишли због породичног насиља раздвојили. Хамиде је након тога отшила да живи у родитељској кући у Липљању.

Дан пре убиства отишла је на клинику у Приштини на контролу пред порођај који је био очекиван следеће недеље.

Халили је иначе добио забрану приласка јер је супрузи 10. августа претио у куц́и њених родитеља. Испоставило се да је осумњичени осуђен и новчано кажњен од суда у Урошевцу због ношења оружја без дозволе.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

децембар 2022.
П У С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031