Свет

УЖАС У КАТАРУ! Преминуо је на мечу, а брат тврди да је УБИЈЕН!

Како преноси Дејли мејл, четрдесетосмогодишњи америчнки новинар Грант Вал, који је пратио фудбал на овом Мундијалу за ЦБС спортс и НБЦ њуз, преминуо је у Катару! Он је био здрав пре него је што се немили догађај десио за време мечева четвртине финала СП

Његов брат се огласио на друштвеним мрежама, потврдивши да он није имао здравствених проблема!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се наводи, он је доживео велики стрес и преминуо.Његове колеге су приметиле како се Вал само завалио на своје седиште током меча Аргентина – Холандија! Хитна помоћ је брзо стигла, али није било помоћи, па су морали да костатују смрт!

Американац је био познат и као борац за ЛГБТ права, а умало је напоравио скандал када је на почетку Мундијала покушао је да уђе са мајцом која на себи има дугине боје на стадион, али је одмах удаљен због овог реквизита.

Његов брат, Ерик, који је припадник ЛГБТ популације се огласио на друштвеним мрежама и поручио:

– Ја сам разлог због којег је носио мајцу са ЛГБТ заставом на Светском купу. Не верујем да је мој брат тек тако преминуо, верујем да је убијен – истакао је он и подигао велику прашину!

Са друге стране, колега Гранта Вала је открио шта се дешавало непосредно пред смрт! Ово су биле валове речи:

– Тело ми је попустило, велики стрес и много напора могу то да ти ураде. Последних десетак дана је тако! Осећам велики притисак и нелагодност у грудима у последње време, а ишао сам код лекара. Рекли су ми да немам корону, и да је вероватно реч о бронхититсу. Дали су ми антибиотике и сируп и већ се осећам мало боље. Ипак, још увек нисам добро – исктакао је Вал пре смрти.

 

Извор: Информер