Спорт

АУСТРАЛИЈАНЦИ КУЈУ ЗАВЕРУ ПРОТИВ НОВАКА: Могао би да буде у великом проблему

Учиниће све само да га поремете пред меч осмине финала

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и поред повреде задње ложе игра импресивно и главни је фаворит за титулу на Аустралијан опену.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Следећа Новакова препрека на путу ка десетом трофеју у Мелбурну је љубимац домаће публике Алекс Де Минор, па су Аустралијанци почели са „прљавим играма“ не би ли пореметили нашег аса.

Познати медиј из Аустралије „Хералд Сан“ посветио је велики текст повреди Новака Ђоковића, али из нешто другачијег угла. Аустралијанци сматрају да Новак повреду користи као менталну игру са противницима.

– Без обзира да ли је Новак Ђоковић заиста повређен или није Демон (Алекс де Минор) није фаворит. Његова шанса да победи је да искористи проблем који Ђоковић наводно има и натера га да трчи као пас – наводи се на сајту Хералд Сана.

Лист додаје да је повреда Новака Ђоковића збунила многе. Игра са бандажираном ногом и тврди да су му потребни лекови и креме како би играо кроз бол. Подсећају да је у сваком мечу тражио медицински тајм-аут.

– Скептици се питају да ли су то менталне игре. Он је повређен, а изгубио је само један сет од када је дошао у Мелбурн парк – наводе Аустралијанци.

Новак против Де Минора игра у понедељак од девет часова по нашем времену. Очекује се паклена атмосфера, а Де Минор ће покушати да на крилима публике оствари највећу победу у каријери.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс

Ознаке