Свет

ДА ЛИ ЈЕ ОНА СЛУТИЛА НА НЕШТО? Ова објава Ане Волш РАСТУЖИЛА ЈЕ СВЕ!

Мистериозни нестанак у новогодишњој ноћи лепе Београђанке Ане, која се удала за Американца Брајана Волша и изродила три синчића у Бостону где живе, већ 11 дана заокупља пуну пажњу америчке и српске јавности.

Речи подршке и охрабрења које породици Ане Волш стижу са свих страна, али и вере да ће је пронаћи, мала су утеха после најновијих сазнања и открића бостонске полиције која је после хапшења њеног мужа објавила да је у подруму куће пронашла крвав нож и људско ткиво на тепиху, те крваве најлоне на оближњој депонији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њен супруг Брајан, о којем се из дана у дан откривају све горе појединости, нестанак је пријавио тек три дана касније што је одмах побудило сумњу локалних инспектора. Њих двоје су у браку добили три синчића – од две до 6 година, и оно што сваког човека боли највише јесте шта ће бити са њима.

Анина фамилија и њени најближи пријатељи не одустају ни за милиметар од тврдње да она никуд не би отишла без својих дечака и тек тако оставила своју децу, те да чак и сама таква помисао не долази у обзир јер их је просто обожавала.

Једна од њених последњих објава на Инстаграму јесте снимак на којем показује прва оделца својих беба, а у опису најављује да ће их урамити за успомену.

На снимку се виде њихове прве бенкице, зекице, бодићи, џемперићи, ципелице и прва играчка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Walshe (@anawalshe)

Међу бројним коментарима из свих крајева света, било је и оних из Србије а један од најтужнијих био је управо овај:

„Као да је знала шта је чека па се опраштала од своје деце…“

 

 

Извор: Курир