Издвајамо Православље

ДАНАС СЛАВИМО ЗАШТИТНИКА ОД ЗАРАЗА И БОЛЕСТИ: Овим речима се помолите Светом Никифору Лепрозном

Многи не знају каквом силом Православље располаже и да молитва исцељује, а ово је још једна потврда речи монаха Арсенија.

Оцу Ананији Кустенису се јавио Свети Никифор Лепрозни и рекао да људи не треба да се плаше корона вируса, да њега призивају у помоћ и он ће их одбранити. Чак и ако се заразе, он ће их излечити.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Осим Св Никифора , Отац Ананије помиње и да је видео Светог Пајсија и Порфирија како трче горе-доле на граници са Турском, на Евросу. Задихани и уморни, али радосни и задовољни. Каже о.Ананија да ће бити добро.

Сведочење архимандрита Ананије Кустениса можете погледати у видеу испод

Ово је тропар Светом Никифору Лепрозном:

Фото: Јутјуб

Књигу Свети Никифор Лепрозни чудотворац, можете купити овде.

МОЛИТВА СВЕТОМ НИКИФОРУ ЛЕПРОЗНОМ

О, пречасни оче Св. Никифоре, велики заступниче пред Господом, док се поклањам пред силом и вољом твога духа (којим те је Бог обдарио) и с којима си истрпио толико бола и патњи, а да ниси узроптао на вољу Божију, моли Свевишњег за нас грешне да заштити своју Свету Православну Цркву и сва чеда Божија од инвазије душмана и иновјераца, болести и зараза.

Golf 6 1.4 TSI

О, пречасни оче Св. Никифоре, ти најбоље знаш шта значи патити. Избави нас! Велики заступниче пред Господом, понизно те молим, заузми се за моје ближње (имена) и мене грешног пред Исусом Христом, Господом Богом нашим, и умоли га да нас избави од сваке епидемије, болести, и духовне учмалости.

О, пречасни оче Св. Никифоре, велики заступниче пред Господом, моли Христа Бога да нам ова година буде благословена — да нас мимоиђу напасти које уништавају усјеве, воће, и благо, да нам кише буду на добар принос, да нас свијетло сунце мило грије, да нам жетва буде родна и обилата. Амин!

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI BMT SPORT 4M

Извор: Србија јавља/отац Серафим Бијеле Воде otac Serafim Bijele Vode