Србија

ЕВО КОЈИ СУ КЉУЧНИ ДОКАЗИ ЗБОГ КОЈИХ ЈЕ АЛБАНАЦ ОСУМЉИЧЕН ЗА УБИСТВО ИВАНЕ СА ЗВЕЗДАРЕ!

Фото: Фејсбук принтскрин

Студенткињу Ивану К. (26) са Звездаре, према још непотврђеним информацијама, убио је њен пријатељ Албанац из Црне Горе тако што ју је једном руком давио, а другом зачепио нос, показали су први детаљи из истраге.

Из оближњег објекта камере су кобног дана снимиле Ивану и младића како иду ка згради у којој она живи. И вештачење базних станица потврдило је да је био поред девојке у тренутку смрти. Полиција је на телу Иване нашла ДНК-а траг који припада осумњиченом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Он је убрзо напустио Србију и верује се да се крије у Црној Гори. Полицији је запао за око када се обратио покојној Ивани на друштвеним мрежама, а када су истражитељи хтели да обаве разговор са њим није више био доступан. Од самог почетка смо знали да је злочин починио неко ко је познавао Ивану – каже извор из полиције.

На дан када је њено тело пронађено он је у статусу на Фејсбуку написао -Анђеле мој. Чисто немогу да вјерујем да се теби ово десило. Бицеш у мом срцу заувјек. Нека ти је црна земља лака дусо моја.. Р.И.П Ивана Кривокапић.

Истрагу води Више јавно тужилаштво у Београду.

Подесећања ради, Иванино беживотно тело пронашла су браћа 24. децембра у изнајмљеном стану на Звездари. Како им се није јављала на телефон, развалили су врата стана и затекли је на кревету откопчаних панталона и подигнуте блузе.

Угледали су модрице по врату, а имала је и повреде усне, ока, али и прстију на шаци и подлактице, што све указује да се до последњег даха борила за живот.

 

 

Извор: Srbija Danas