Регион

ГОРЕ ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Јадранка Барјактаровић поново разбеснела Србе (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Певачица Јадранка Барјактаровић покренула је лавину негативних коментара кад је на једној прослави у Подгорици, 2020. године, певала стихове: „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“, а сада је то поново учинила.

Наиме, на друштвеним мрежама освануо је снимак са њеног наступа за Нову годину у Црној Гори, на којем је певала песму Митра Мирића – „Не може нам нико ништа“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се може видети на снимку, Јадранка је са осмехом на лицу певала стих: „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“, а потом је једном мушкарцу из публике дала миркофон и са осмехом слушала како изводи рефрен песме, али у измењеном облику.

Да је снимак веродостојан и да је баш она на њему, говори и фотографија коју је она поделила на Инстаграму и на којој је у истој хаљини као са видеа.

Подсетимо, Јадранка се 2020. године, после скандала, правдала да ју је понела атмосфера и да није никоме хтела да науди нити да га увреди.

„Много мржње има међу вама! Сваком се деси у животу да погреши, а ви сте као безгрешни?! Да се разумемо, није ми била намера никог да увредим и понизим, волим обе земље, волим моју Црну Гору, волим и Србију. Не знам зашто сте се сви нашли увређенима, па сам ја за вас тренутно највећи непријатељ?! Све сте у животу средили, па се бавите мноме“, написала је певачица тада и додала да ју је понела атмосфера.

„Рекла сам да сам погрешила, да никакву лошу намеру нисам имала, атмосфера ме је понела, певала сам онако како су људи у публици певали са мном.

Извор: Блиц