Свет Спорт

ХЕРОЈ! Неколико Албанаца напало девојку, а онда се појавио ММА борац Андреј (ВИДЕО)

Андреј Арловски, ММА легенда и бивши УФЦ шампион, имао је сукоб са неколико Албанаца на улицама Лондона током новогодишње прославе.

Све је описао и препричао новинарима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Изашли смо из ресторана, тамо су била четворица Албанаца. Један је већ ударио жену, изгледало је као да је хтео да је удари коленом у лице. Само сам пришао и рекао „Срећна Нова година, шта има?“ – почео је Арловски у интервјуу за „Спорт Екпрес“ и наставио:

– Рекао ми је да ме то не занима. Био је пијан, наравно, а момак који је стајао са моје леве стране ме је одмах ударио песницом у уво. Нисам оклевао ни тренутка, одгурнуо сам га и ударио момка који је држао девојку. Десни аперкат. Почела је туча и убрзо су побегли – рекао је он.

Био је прилично критичан према полицији која је била у близини:

– Занимљиво ми је да је полиција била у близини, а ја сам им рекао да не могу да верујем да ми нису ни одвели децу. Не разумем зашто нису реаговали, а касније сам сазнао од таксиста да се полиција не меша у сукобе избеглица, чак и ако је то било у центру Лондона.

Чувени ММА борац није могао да схвати да су ударали жену.

– Тукли су девојку јер је хтела да оде из њиховог друштва. Нису јој дозволили, али сам се осећао обавезним да реагујем. Добро да ме нису повредили оштрим предметом, само имам мали ожиљак на уху – закључио је он.

Извор: sportal.blic.rs