Свет

ХОРОР! Убио супругу, ташту и петоро своје деце

Мајкл Хајт (42) из америчке савезне државе Јута убио је своју седмочлану породицу, супругу, ташту и петоро своје деце од четири до 17 година, а потом починио самоубиство, саопштиле су локалне власти у граду Енох Сити.

Он је убио супругу Таушу Хајт (40) и њену мајку Гејл Ерл (78), као и децу, три девојчице старости 17, 12 и седам година и два дечака стара седам и четири године. Њихова тела нађена су у породичном дому у Енох ситију, градићу у југозападној Јути, удаљеном око 290 километара од Лас Вегаса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његова супруга поднела је захтев за развод брака крајем децембра, саопштиле су локалне власти, сугеришући да је то био један од мотива убиства, пишу амерички медији.

„Полиција тренутно верује да нема других осумњичених. Докази указују да је осумњичени одузео себи живот после убиства седам особа у кући“, саопштиле су власти.

Градоначелник Енох Ситија Џефри Честнат рекао је како је ово убиство уздрмало уско повезану заједницу од око 7.500 становника.

„Хајтови су били моје комшије. Најмлађе дете играло се у мом дворишту са мојим синовима. Ово је ужасан ударац за многе породице које су провеле дане и ноћи са људима којих више нема“, рекао је он.

Градски менаџер Енох Ситија Роб Дотсон рекао је да се не зна шта се догодило, али да се зна да више нема „људи који су били наши пријатељи и које смо волели“.

Он је додао како је полиција открила тела у среду поподне, након што је пријављено да Тауша Хајт није дошла на заказани састанак.

Шеф полиције Џексон Ејмс рекао је како је породица Хајт била предмет истраге пре неколико година, али није изнео друге детаље.

 

 

 

 

 

 

Извор: Sputnikportal.rs

Ознаке