Свет

МАСОВНА ПУЦЊАВА НАЈМАЊЕ 10 ОСОБА РАЊЕНО! Приликом напада пуцано из возила у покрету

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Најмање десет особа рањено је у масовној пуцњави на Флориди, саопштила је полицијска управа Лејкленда, преноси ЦБС неwс.

Од 19 часова по локалном времену и се трага за убицима, рекао је шеф полиције Лејленда Сем Тејлор на конференцији за новинаре, додајући да верује да је пуцњава била циљана, а не насумична.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тејлор је рекао да су две особе у критичном стању. Једна је била на операцији, а други је био „или на операцији или је кренуо на операцију“ у време конференције за новинаре. Један од њих је упуцан у стомак, а други је задобио прострелну рану у „подручју вилице“, рекао је Тејлор.

Још осам особа има повреде које нису опасне по живот, рекао је он. Један од њих је задобио рану од рикошета, рекао је Тејлор.

Према наводима полиције сви повређени су мушкарци између 20 и 35 година.

Полиција Лејкленда није идентификовала ниједног осумњиченог, али верује да су четворица нападача пуцала из оружја са обе стране улице из својих возила.

Пуцњава се догодила у послеподневним часовима, док је још био дан.

„Не верујемо да постоји било какав разлог због којег би јавност сада морала да буде забринута. Мислимо да су појединци у ауту пуцали на кога су хтели да пуцају“, рекао је Тејлор.

Власти су додале да су на месту догађаја лоцирали марихуану, наговештавајући да се марихуана продавала у тренутку инцидента, али нема информација да ли су сумња на продају марихуане и пуцњаву повезани.

Полиција је на Фејсбуку објавила и да нуди награду од 5.000 долара за оне који дају информације о нападачима.

 

 

Извор: Курир