Русија Свет

МЕДВЕДЕВ ОШТРО ЗАПРЕТИО: То вам неће помоћи, његове речи УЛИВАЈУ СТРАХ!

Модернизовани тенкови Т-72 и Леопард, који се испоручују Украјини, ускоро ће постати зарђали старо гвожђе и неће спасити „вештачку земљу“ која се распада, рекао је заменик председника Савета безбедности Дмитриј Медведев.

Он је напоменуо да се Володимир Зеленски састао данас у Лавову са председницима Пољске и Литваније Анџејем Дудом и Гатанасом Науседом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према Медведеву, ова „тројица бедника“, патећи од империјалних амбиција и неуспеха својих земаља у прошлости, „моле се, како се испоставило, за тенкове“.

Заменик председника Савета безбедности је нагласио да је реч о модернизованим Т-72, ​​немачким леопардима, као и о неким „енглеским неликвидним средствима“.

„Сво ово гвожђе ће, у сваком случају, ускоро постати зарђали старо гвожђе и неће спасити вештачку земљу која се распада“, написао је он на Телеграм каналу.

Медведев је такође предложио да се сам град Лавов, у којем је одржан састанак, ускоро преименује у Лемберг (аустријски назив за Лавов).

Према његовим речима, тамо су се састали шефови три државе како би „прикачили нове (бивше) власнике” за западне територије Украјине.

 

 

Извор: Wебтрибуне