Свет

НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉИ: Ево шта је Брајан урадио са телом своје супруге Ане Волш

Брајан Волш (47) осумњичен је да је раскомадао своју супругу Ану Волш (39) за Нову годину, у време док је био у кућном притвору и чекао изрицање казне због оптужби за превару. Према новим информацијама, сумња се да ју је раскомадао у подруму, пише ЛАМаг.

Након што је, како се сумња, извршио ово дело, њене посмтрне остатке одложио је у спалионоцу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Брајан Волши (47) требало би да буде оптужен за убиство у судници у Квинсију данас након, како је окружни тужилац округа Норфолк, Мајкл Мориси назвао „интензивне истраге“ о нестанку његове супруге. Местанак Ане Волш 39-годишње мајке троје деце, пријавио је њен послодавац 4. јануара—три дана након што је последњи пут виђена у граду Кохасету на обали Тони.

– Додатни детаљи у истрази и докази који поткрепљују те оптужбе ће вероватно бити представљени на суђењу, али у овом тренутку неће бити обелодањени – рекао је Мориси.

Извори упућени у случај, изјавили су да је сигнал Брајановог телефона лоциран на две депоније и центра за рециклажу у којима су коришћене спалионице – један у Абингтону и други у Броктону – два предграђа на јужној обали Масачусетса близу имања породице Волш у богатом граду Кохасет.

– Постоји велика количина физичких доказа прикупљених на различитим локацијама, али мало је вероватно да ће неко тело бити пронађено – каже за ЛАМаг високи званичник полиције.

Подсетимо, муж нестале Ане Волш осумњичен је за њено убиство, три недеље након што је нестала на Нову годину, пренео је „Дејли мејл“. Недељама је полиција састављала случај против њега за који се верује да укључује доказе попут крви пронађене у подруму и крваве секире.

 

 

Извор: Курир