СРБИЈА ЈАВЉА

НОВА САЗНАЊА О ПОТРАЗИ ЗА НЕСТАЛОМ АНОМ! Америчка полиција после овога ЗБУЊЕНА!

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

КОХАСЕТ/БОСТОН – Полиција Кохасета, места у близини Бостона у којем са породицом, мужем Брајаном и три мала сина, живи нестала Београђанка Ана Волш, за којом се трага од Нове године, објавила је нови детаљ из истраге.

Хронолошки след догађаја у њеном нестанку баца ново светло јер је полиција сада и коначно утврдила ко је први пријавио да је нема и одмах потом остала у чуду јер је реч о необичној појединости, пише Бостон25.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција је без сумње утврдила да списак позива полицији сведочи да је Анин нестанак први пријавио њен послодавац Тишман Спејер, а не њен муж Брајан Волш што је зачудило не само полицију него и америчку јавност.

Према испису позова полицији, позив којим се тражи провера да ли је све у реду са Аном Волш из Кохасета први је 4. јануара упутио њен послодавац из агенције за некретнине из Вашингтона у којој је била запослена. Поменути Тишман Спејер полицији се представио као шеф обезбеђења те фирме. Спејер је полицији рекао да је контактирао и њеног мужа Брајана пре него што је он полицији уопште пријавио нестанак своје жене.

Полиција је забележила да је Брајан рекао да је Ана кренула на авион за Вашингтон и да се отад није чуо с њом. Спејер је рекао и да су сазнали, кад су Брајана звали из фирме да питају је ли са Аном све у реду, да он није ни пријавио женин нестанак.

Ове најновије информације у сурпротности су са првобитним наводним сазнањима да су муж Брајан и њена фирма истовремено поднели пријаву нестанка.

Прошле недеље пред судијом адвокатица Аниног мужа Брајана тврдила је да је он био тај који је звао њену фирму да пита знају ли шта је са Аном што се међутим испоставило као нетачно.

Анин телефон последњи пут се огласио 2. јануара у 3.14 ујутру у Кохасету где се повезао с торњем мобилне телефоније, што је мање од километра од куће у којој је живела с породицом. Оно од чега се страхује јесте да је прича о одласку у Вашингтон само прича а да се догодило нешто сасвим друго. Ана је последњи пут виђена 1. јануара, у новогодишњој ноћи, и отад јој нема ни трага, ни гласа.

Истрага, нажалост, досад није дала конкретније одговоре већ само отворила још бројнија питања.

– Никада не можете закаснити у случају какав је овај јер нам недостаје тело, рекао је масачусетски тужилац Филип Трејси Млађи додавши следеће: Јавност жели да зна све и одмах шта се збило али то је немогуће док се сви докази не „спакују“ заједно. Резултати из полицијске лабораторије Масачусетска могли би да се чекају и неколико недеља а досад се зна да је полиција пронашла крв и крвав нож у подруму породичне куће у којој Волшови живе, као и тестеру и тепих који садржи биолошке доказе.

– Никуд он не иде стога нема журбе, казао је Трејси који је додао да Брајан Волш чека и изрицање казне за препродају фалсификата дела Ендија Ворхола, стога до даљег остаје иза браве.

Волш пред судом треба поново да се појави 9. фебруара.

 

 

Извор: Курир