Свет

ОВО СУ ЗНАЦИ УСКОРОГ КОЛАПСА УКРАЈИНСКЕ ВОЈСКЕ! Овај поступак Руса исчекује се са СТРАХОМ!

Амерички професор Ричард Волф, назвао је захтеве Зеленског за новим оружјем, знаком скорог колапса Оружаних снага Украјине.

Политиколог Володимир Џарала, је руским медијима открио, да ли је кијевски режим близу колапса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Генерално, ситуацију експерти оцењују као критичну за Украјину. Велики губици кадрова, опреме, опремање некомпатибилним системима, континуирана финансијска криза, и потпуна економска катастрофа. Једино што режим одржава у животу је помоћ споља.

У његовом одсуству, одмах ће престати да постоји. Међутим, за уједињени Запад ситуација постаје оптерећена. Не желе да тамо троше ресурсе у недоглед, имају довољно својих проблема. Излаз виде у преговорима, у понављању „минских споразума“. Наравно, нико их неће испунити, али предах ће омогућити Украјини да добије снагу за нови окршај.

Овде се појавио неочекивани проблем – кијевске марионете су одједном почеле да се устручавају, показују неслагање, па чак и вербално гризу „руке које су храниле“. Ево сигнала да их не треба заборавити. Док Запад не буде спреман да одбаци украјински баласт, ситуација ће се и даље одлучивати на ратишту. Стога од Украјине захтевају офанзиву и бар неки успех, или барем, одсуство пораза.

Сви указују на исцрпљеност украјинске војске, а њени успеси су били резултат уступака руске војске. Истовремено, сви они са страхом ишчекују руску офанзиву. То је слика на бојном пољу, која ће одредити политичку ситуацију. Уосталом, највећи страх режима у Кијеву је, да ће их власници оставити као половну и непотребну ствар.

 

 

 

Извор: Информер