Србија

ПОДАЦИ НЕПОЗНАТИ ЈАВНОСТИ! Другарица нестале Ане Волш ОТКРИЛА ОВЕ ДЕТАЉЕ

Најбоља пријатељиа Ане Волш за којом се трага данима, Алиса Кирби рекла је за америчке медије да су Ана и Брајан имали размирице око деце, а да је око Божића било поприлично напето.

– Ја сам била са њом у четвртак увече. То је био последњи пут да сам била са њом. Тада смо изашле на вечеру, а претходно смо ишле на плес и остале смо до касно. Сутрадан ујутру, тог петка она је отишла у Бостон. Њихове свађе биле су око тога када ће коначно да се преселе у Вашингтон, када ћу она поново да будем са својом децом, то је био њен приоритет. Они су пролазили кроз један велики стресни период и знам да је за Божић било напето. Али није постојало ништа што је указивало да се она плашила за свој живот или да се осећала небезбедно – каже она.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Алиса каже да је Ана била само фрустрирана јер није могла да због посла проводи више времена са децом.

– Она је о Брајану говорила као о њеном најбољем пријатељу. Обоје су били врло блиски. Увек је говорила да је њихова љубав била на први поглед и да му је веровала, да је он добра особа, да је све што је урадио у прошлости заправо последица само лоших и несмотрених одлука – рекла је она.

Анина најбоља пријатељица усред интервјуа није успела да задржи сузе.

– Знајући то све је болно. Није фер што се ово догодило – рекла је Алиса јецајући.

 

Извор: Srbija Danas