Свет

ПОЈАВИО СЕ СНИМАК КОЈИ ЈЕ НАСТАО САМ ДАН НАКОН НЕСТАНКА АНЕ ВОЛШ! Ево где је виђен њен муж Брајан

Појавио се снимак са надзорних камера на коме се види Брајан Волш дан након нестанка супруге.

Чини се да снимак са надзорне камере показује Брајана Волша дан након што је његова супруга Ана нестала, иако тада он још није пријавио њен нестанак полицији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ВБЗ је добио снимке сигурносних камера из Пресс Јуице Бара у Норвелу од јутра 2. јануара. Брајан Волш је рекао полицији да је тамо одвео једног од својих синова на милкшејк и да је то било једино место на које је отишао тог дана.

Али истражитељи кажу да је то лаж и неколико сати након овог заустављања, Брајан Волш је био у Хоме Депоту у Рокланду. Наводно је дао 450 долара за средства за чишћење. Прошло је још два дана пре него што је Анин нестанак био пријављен.

Наводни одлазак у Хоме Депот био би кршење његовог кућног притвора. Већ је био у кућном притвору због неповезаних оптужби за превару у вези са уметничким делима. ВБЗ је сазнао да му је дозвољено да напусти кућу ради унапред одобрених активности као што је одбацивање деце у школу.

Брајан Волш је тренутно у притвору уз кауцију од 500.000 долара под оптужбом да је обмануо истражитеље у случају нестанка његове супруге Ане Волш. Он се изјаснио да није крив на суђењу у понедељак у Окружном суду Квинси.

 

 

Извор: Мондо