Свет

ПОЛИЦИЈА ПРОВЕРАВА СНИМКЕ! Ево где је виђен муж нестале Ане Волш пре њеног нестанка!

Истрага о нестанку Ане Волш, за којом америчка полиција и даље трага, се наставља. Истражитељи су на терену и прикупаљу доказе.

Полиција прегледа безбедносне снимке од 1. јануара на којима се види Анин супруг Брајан поред контејнера неколико сати након њеног нестанка, преноси Бостон25.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Смештена иза продавнице пића, камера се налази у близини пијаце „Wхоле Фоодс“, у коју је Брајан наводно стао да купи нешто за мајку.

Волш је раније рекао властима да је обавио куповину за своју мајку у две продавнице, који се налазе преко пута њеног дома. Међутим, званичници су рекли да Волш није виђен ни на једном снимку из „Wхоле Фоодс-а“ након што је полиција прошла кроз снимке са унутрашње камере.

Муж нестале Српкине већ је једном слагао полицију када је рекао да је ишао сину да купи сладолед. Уместо тога са маском на глави и рукавицама на рукама отишао је да купи средства за чишћење као и најлоне, кофу и лепљиву трак, које је платио 450 долара.

Немачки овчар остао без власника

Брајан и Ана поседују пса, немачког овчара, који је сада постао бескућник. Током викенда, док је полиција претраживала кућу Волшових, припадници безбедности су се буквално заљубили у пса, открива за „Блиц“ новинар Бостон25 Боб Вард.

Према његовим речима, пас реагује на команде и има одлично понашање. Преузела га је Контрола животиња у Браинтрију, док један од полицајаца брине о псу ноћу.

Истражитељи у подруму куће пронашли крвави нож
Супруг нестале Београђанке Брајан Волш (47) тренутно је у притвору због наводног обмањивања полиције која за Аном трага од 4. јануара, када су њен нестанак пријавиле колеге из Вашингтона.

Истражитељи су пронашли крв и крвави нож у подруму куће породице Волш, а, према изворима Си-Ен-Ена, у историји интернет претраге на уређајима Брајана Волша пронађени су упити „како се решити тела жене од 52 килограма“ и „како раскомадати тело“. Он је потрошио 450 долара на куповину средстава за чишћење.

Продавао лажње слике Ендија Ворхола
Брајан Волш је, иначе, на условној казни и носи наруквицу за праћење због продаје лажних слика Ендија Ворхола 2016. године. Истрага је утврдила и да је прекршио ту условну казну, због које није могао да оде и са супругом живи у Вашингтону. У ноћи у којој је нестала, требало је да отпутује у Вашингтон где је радила у агенцији за некретнине, а где Волшови имају и кућу.

Одрастање са мајком
Према писању бостонских медија, Брајан Волш је рођен у породици из Масачусетса која је финансијски била добро ситуирана, али се његово детињство „једва сматрало привилегованим“, показују писма која су била достављена суду 2021. године.

Брајан Волш је син јединац, а одрастао је са мајком, која је живела на повучен начин. Отац је био познати неурохирург из Бостона који је наводно проводио већи део свог времена „забављајући се са познаницима“.

 

Извор: Блиц