Свет

ПОТРЕСНО! Ево шта је Ана Волш открила судији о свом супругу Борјану

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Брајан Волш, који је ухапшен због сумње да је обмањивао истрагу полиције током потраге за његовом супругом Аном, којој се сваки траг избуио 1. јануара Америци, по свему судећи, имао је сву подршку своје жене током боравка у кућном притвору

Волш је 2018. године проглашен кривим за продају две лажне слике Ендија Ворхола за 80.000 долара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Током саслушања у савезном суду прошлог јуна, Брајанова супруга Ана написала је писмо судији како би свом мужу пружила подршку пре изрицања пресуде.

У свом писму савезном судији у јуну 2022, Ана је написала:

„Током ових осам месеци, наша породица је била у могућности да буде заједно током многих прекретница: наш најмлађи син је напунио годину, наш средњи син је почео да говори, а наш најстарији син има само неколико недеља од завршетка године и припреме за први разред. Изгубио је и први зуб.”

Ана је даље рекла да је Брајан био од велике помоћи након што је њена мајка претрпела мождану анеуризму у децембру 2021.

„Не само да јој је спасао живот, већ је њој и целој породици донео удобност и радост током њене болести“, написала је Ана у свом писму.

Док је помагала својој свекрви, Ана је такође рекла да је Брајан наставио „да се брине о својој болесној старијој мајци и да је уз своје синове из дана у дан“.

„Било да се радило о шетњи за Светски дан мира у Дорчестеру, или свратио у Пине Стреет Инн у Бостону да однесе храну и санитарне потрепштине, Брајан од раног детињства учи наше дечаке колико је важно да деле радост“, написала је Ана.

Судски документи откривају да је Брајан главни старатељ њихова три дечака, старости шест, четири и две године, док Ана проводи доста времена радећи за фирму за некретнине у Вашингтону.

„Брајан је доследно радио на разбијању претходних лоших навика своје породице и сви се радујемо новом поглављу његовог живота“, написала је Ана савезном судији.

Ана Волш је сада нестала више од недељу дана, а полиција верује да би њен муж могао бити одговоран након што је у понедељак оптужен за обману полиције у случају нестанка. Одређена му је кауција од 500.000 долара.

Током судског саслушања, помоћница окружног тужиоца Лин Беланд рекла је судији да су након претреса током викенда у Аниној кући пронађени нож обливен крвљу и други трагови крви.

Снимак са надзорних камера у Рокланду такође је показао како Брајан купује цераду, крпе, лепљиву траку и друге потрепштине за чишћење.

Према речима шефа полиције Кохасета Вилијама Квиглија, члан породице ју је последњи пут видео у њеној кући у Кохасету између четири и пет ујутру на Нову годину. Нема назнака да је икада стигла на аеродром, а Волшов мобилни телефон, кредитне и дебитне картице нису били активни од њеног нестанка 1. јануара.

 

Извор: Ало