Свет

ПРОНАЂЕНО ПИСМО БРАЈАНА ПРЕД ХАПШЕЊЕ! Ево шта је у њему писало и како гласи наслов!

Порука носи назив „Одговор пријатељима“ и чини се да порука коју је написао је требало да буде пренета забринутим

Брајан Волш по свему судећи спремао се за јавну објаву и то на цедуљици која је остала на столу у његовој кући. Фотографи су успели да зумирају и разоткрију шта ту пише.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Слика која је испливала из куће Ане и Брајана Волша је изненадила све. На слици се види белешка коју је написао супруг нестале Ане, на којој изгледа као да се обрац́а јавности након њеног нестанка.

Припремљена изјава и листа „обавеза“ исцртана на папиру пронађена је на трпезаријском столу у изнајмљеној кући Ане и Брајана Волша у Кохасету у Масачусетсу, где је 39-годишња жена последњи пут виђена рано ујутру 1. јануара.

Пресавијена порука, коју је Брајан написао плавим мастилом, носи назив „Одговор пријатељима“ и чини се да порука коју је написао је требало да буде пренета забринутим вољенима усред растуц́их спекулација о нестанку његове жене. Волш, који је сада у притвору након што је оптужен за обмањивање полицајаца у поруци пише: „Ценим вашу забринутост. Тренутно је мој фокус на проналажењу Ане и дружењу са…’ Остатак изјаве се не види, али тон сугерише да би могао да се односи на њихово троје мале деце.

Одмах испод ње, делимично је видљива друга белешка која садржи листу нумерисаних задатака, која почиње са ‘1. Та’, верује се да ту пише реч разговор или порез. Даље се наводи, ‘2. Поз… и 3. Позови …….сутра…’

Белешке су очигледно биле написане пре него што је Волш приведен, а он је изашао насмејан након свог појављивања пред судом у понедељак. На другом месту у куц́и се налази флашица за бебу, са млеком у њој. Дечја плишана играчка лежи лицем надоле на дрвеном поду.

 

 

Извор: Курир