Русија

Руси објавили детаље ПРЕБЕГА код Запорожја – СПЕЦИЈАЛЦИ одали све?

Руси тврде, а руска новинска агенција „ТАСС“ преноси да су наводно два украјинска припадника специјалних јединица пребегла на руску страну и почела да деле све важне информације.

Руска страна тврди, а преноси руска новинска агенција „ТАСС“, да су наводно два припадника украјинских елитних јединица пребегла на руску страну и почела да одају све кључне информације. Они су наводно служила у елитној јединици Оружаних снага Украјине (АФУ). Наводно су данас пребегли у Русију, а предали су се наводно код Запорожја.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Двојица украјинских војника данас су прешла на нашу страну у правцу Запорожја. Ови војници су из елитне јединице, већ су почели да деле важне информације са нашом страном“, саопштио је саговорник агенција „ТАСС“.

Владимир Рогов, председник покрета „Ми смо заједно са Русијом“, изјавио је за „ТАСС“ да је најмање неколико десетина војника из састава Оружаних снага Украјине пребегло у Русију у правцу Запорожја од средине децембра 2022. године. Наводно се од тада број таквих случајева нагло повећао према тврдњама Рогова.

 

 

 

 

 

 

Извор: МОНДО/ТАСС

Ознаке