Свет

Руси откривају ПЛАНОВЕ МОЋНИКА, СЛУЖБЕ спремају нови СПОРАЗУМ

Ако се Роман Абрамович поново појави у наредним споразумима са Украјином, онда ће сва та примирја и договори бити монетарни, а не политички, сматра посланик Државне думе Руске Федерације, економиста Михаил Дељагин

„Абрамовичево учешће у свим овим процесима показује да се овде ради о новцу.“, прокоментарисао је Дељагин за Асенизатор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он сматра се да ће сукоб бити замрзнут крајем маја, али не задуго, јер како он сматра, споразум базиран на економским интересима не може бити дуго одржив.

„Што се тиче споразума, који је наводно припремљен, ми не можемо са тачношћу знати с ким је он тачно договорен. Овај споразум треба да се закључи са британским и америчким обавештајним службама, треба га закључити са Волстритом, са представницима разних структурних група, договор само са Федералним резервама није довољан“, сматра Дељагин.

Руски интернет магазин „Асенизатор“ је затражио анализу стручњака о евентуалном прекиду сукоба у Украјини.

Заменик министра спољних послова Михаил Галузин рекао да је „украјински сукоб попримио дуготрајан карактер, и да су било какве прогнозе о времену његовог завршетка су у овом тренутку неозбиљне“.

Истовремено, Михаил Задорнов, председник управног одбора банке Откритие изјавио је: „Надам се да ће у мају-јуну конфликт бити замрзнут у овом или оном облику.“

Руски портал Русбриф пише да је мировни споразум скоро спреман, и да се разговара о условима за територијално разграничење и укидање режима санкција, а приближни датум примирја по њиховом мишљењу је март 2023. године.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс/политнавигатор