Русија Свет

РУСКИ ПОЛИТИЧАР ИМА МРАЧНЕ ПРОГНОЗЕ! Ево шта ће бити са Путином

Иља Пономарјов један од водећих руских опозиционара и једини посланик у руском парламенту који је гласао против анексије Крима 2014. године изјавио је да ће руског председника Владимира Путина инсајдери из Кремља убити до октобра.

Верује да слабљење подршке у Русији и страх од потенцијалног суђења за ратне злочине могу да доведу до тога да Путина убију људи из ближег окружења, пише Јутарњи лист.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Путинова моћ лежи у његовој позицији алфа мужјака, као особе која је непобедива. Прошле године је та позиција почела да слаби. Моја прогноза је да неће дочекати свој следец́и рођендан“, рекао је Пономарјов за Невсвеек.

Додаје да је његов лични сан да га види у Хагу.

„Али не верујем да се то десити. Његово окружење му неће дозволити да оде у Хаг јер би његово сведочење могло да буде веома штетно за њих. Биће убијен’, рекао је опозиционар који се због личне безбедности већ неко време налази ван Русије.

Иначе, Пономарјов је био члан Државне думе од 2007. до 2016. године, али сада живи у Украјини, где води нови покрет под називом Први конгрес народних посланика Русије, за који се нада да ће Русију трансформисати у модерну демократију.

 

 

Извор: Нова