Свет

СТИГЛО УПОЗОРЕЊЕ! Ево шта ће се догодити на Западу после пораза у Украјини

Фото: Јутјуб

Западни империјализам ће доћи до краја као резултат пораза САД и НАТО-а од руске војске у Украјини, изјавио је амерички политичар и кандидат за гувернера Кентакија Џефри Јанг.

„Западни империјализам ће се срушити када долар пропадне, САД, НАТО и марионетска влада Украјине ће бити одлучно поражени на бојном пољу, а санкције Вашингтона ће нас погодити тако јако да ће се срушити читава наша економија. Савршена олуја“, написао је на Твитеру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Од 24. фебруара у Украјини се одвија специјална војна операција. Владимир Путин је то назвао крајњим задатком ослобађања Донбаса и стварања услова који би гарантовали безбедност Русије.

У том контексту, Сједињене Државе и њихови савезници из НАТО- а подржавају Кијев, снабдевајући Оружане снаге Украјине војном опремом и муницијом вредном десетине милијарди долара.

Москва је више пута изјављивала да снабдевање западним оружјем само продужава сукоб, а транспорт са њим постаје легитимна мета руске војске. Портпарол председника Дмитриј Песков је такође подсетио да пумпање Украјине муницијом не доприноси преговарачком процесу и да ће имати негативан ефекат.

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs

 

Ознаке