Регион

СТРАШНА СУДБИНА ПОТРЕСЛА РЕГИОН: Отац преминуо од туге, након што су му сина јединца пронашли мртвог на њиви

Pixabay.com

Вејсил Калтак, отац Сенада Калтака (66) који је убијен у приједорском насељу Хамбарине, преминуо је након што је сазнао за убиство сина.

Ова невероватна судбина породице Калтак потресла је све њихове комшије и познанике који у неверици кажу да Вејсил вероватно није могао да поднесе бол за убијеним сином, преноси Српскаинфо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Они су живели у истој кући, син у приземљу, а отац на спрату. Отац је био стар, болестан, непокретан и готово да није могао да живи без туђе помоћи и његе. Након што је сазнао за убиство сина њему је позлило и превезен је у Дом здравља. Нажалост убрзо је преминуо. Вероватно није могао да поднесе бол за изгубљеним сином. Тужно, да тужније не може бити – кажу шокирани познаници породице.

Они кажу да су Вејсил и Сенад живели сами у кући. О незапамћеној трагедији обавештен је Сенадов брат, који живи у иностранству, и који се одмах запутио у Приједор.

Џеназа Сенаду и Вејсилу биће клањана сутра у подне испред џамије у Хамбаринама.

Подсетимо, Сенад Калтак убијен је у суботу у својој кући, а због сумње да је починио злочин ухапшен је Адин Хоџић (23) из Приједора. Сенадово тело пронађено је на њиви, стотињак метара од куће и сумња се да га је убица ту одвукао покушавајући да прикрије злочин, пише Уна.

Током истраге пронађена је окрвављена одећа, као и крвави трагови вучења. Изузети су и други докази, као и више ножева који ће бити послати на вештачење.

Осумњичени Хоџић је ухапшен и данас ће бити предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Приједору на даље поступање. На терет му се ставља да је починио тешко убиство, а након испитивања тужилаштво ће донијети одлуку о евентуалном предлогу за притвор.

Извор: Блиц