Србија

„СВИ СУ ТРЧАЛИ И ВРИШТАЛИ“: Након одбројавања вода је почела да надире, а онда је настао стампедо (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм принтскрин

„Сви су трчали, плакали и вриштали. Јакне су људима остале у води, а ствари су потонуле. Није било ни 10 минута после поноћи, а сви смо већ били напољу на обали“, испричала је девојка која је била на сплаву „Фристајлер“ кад је он синоћ потонуо.

Само неколико минута иза поноћи београдски сплав „Фристајлер“ почео је да тоне, а онда је настао прави хаос. Људи су појурили напоље, а брзом реакцијом органа реда и прибраношћу гостију и власника, нема повређених.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Буквално, одједном вода је почела да улази и постало нам је јасно да морамо хитно напоље, јер сплав тоне. Почели смо да врштимо и кренули напоље, јер свесни смо да ако кренеш да јуриш, биће још горе, не знаш којом брзином ће потонути – прича Београђанка која је са другарицама дошла да прослави Нову годину.

– Дошли смо ту, цело друштво нас десетак. Вода нам је брзо потопила ципеле, па смо кренули у евакуацију. Добро је да смо сви изашли, иначе не смем да замислим шта би се десило. Или рецимо да је ноћ одмакла, да смо сви попили, не знам.. Уопште није пријатно, али добро се завршило… Касније нам није било до провода, отишли смо код друга да препричавамо догађај. Шта ћете, дешава се – каже један момак.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Повређених, према речима полиције, није било, осим што су се две девојке саплеле приликом стампеда који је настао док су гости панично напуштали сплав.

Извор: Блиц