Свет

„УКРАЈИНА ЋЕ ДЕЛОВАТИ БЛЕДО У ПОРЕЂЕЊУ СА ОВИМ“

Крег предвиђа да би размере сукоба могле да постану прилично велике.

„Нови Нострадамус“ је изнео застрашујућу тврдњу да ће авионска несрећа изазвати Трећи светски рат ове године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Крег Хамилтон-Паркер, који је назван „Новим Нострадамусом“, након што је тачно предвидео краљичину смрт, предвидео је ужасну авионску несрећу на Тајвану која би могла да изазове почетак Трећег светског рата ове године.

У разговору за Дејли стар, Крег је рекао да ће инцидент изазвати много већи сукоб који укључује Кину и Русију и да ће постати „најозбиљнија ствар у наредне две године“.

– Већ неко време говорим да сам осећао да ће то бити сукоб око Тајвана, за који мислим да ће се догодити ове године. Мислим да ћемо у неким аспектима доћи до случајног сукоба, јер ћемо имати нешто попут чудног судара или инцидента – рекао је Хамилтон-Паркер.

У застрашујућем предвиђању, Крег је објаснио да ће несрећа бити нешто попут „или судара подморница или да ће се авиони сударити и да онда почиње све да измиче контроли“.

Тензије у азијском региону недавно су достигле нове висине јер Кина тврди да је Тајван део њене територије, док Тајван тврди да је независна нација.

САД су стали на страну Тајвана, што значи да би сваки сукоб између азијских земаља могао ескалирати до драматичног нивоа.

Застрашујуће, Крег предвиђа да би размере сукоба могле да постану прилично велике, па чак и да ужасни рат у Украјини изгледа као мали.

– Осећам да ће то бити озбиљан проблем. Украјина ће деловати бледо у поређењу са овим. Такође осећам да ће Русија стати на страну Кине у том погледу, јер ће то погодити Кину и погоршати ствари. Дакле, то је моја главна брига. На крају крајева, то добро функционише. Осећам да се завршава новом Кином која је разбијена на више земаља. Уместо једне велике Кине – наставио је „Нови Нострадамус“.

Поред Крегове тврдње, и оригинални Нострадамус је предвидео да би ускоро могло да дође до „великог рата“.

Иако предвиђања француског астролога не упућују на конкретне датуме и са текућим сукобима између Русије и Украјине и Кине и Тајвана, рат би могао да се догоди 2023. године.

У својој књизи предвиђања из 1555. Нострадамус је написао: „Седам месеци великог рата, људи умиру од зла.“

 

 

 

 

 

 

Извор: sd.rs