Занимљивости Свет

ВАНГИНО ПРОРОЧАНСТВО О УКРАЈИНИ ПОЧЕЛО ДА СЕ ОСТВАРУЈЕ! „Зелени владар ће учинити нешто страшно“

Фото: Јутјуб

Ескалацију украјинске кризе, као и одлуку Русије да спроведе „специјалну операцију“ демилитаризације и денацификације Украјине, предвидела је бугарка Ванга, непосредно пре своје смрти.

До овог податка дошао је руски новинар Сергеј Косторној.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је скренуо је пажњу на чињеницу, да је још 1996. године, пре смрти, Ванга говорила о озбиљним противречностима које ће настати у односима између Русије и Украјине. Она је такође предвидела ескалацију украјинске кризе, и почетак „специјалне операције“ Оружаних снага РФ за демилитаризацију и денацификацију Украјине.

Сада се испоставља, да су Вангина предвиђања о Украјини почела да се остварују. У њеним необичним причама, које на први поглед немају много смисла, може се пронаћи јасна веза са догађајима који се дешавају у међународној арени.

„Доћи ће барут (Порош) који ће покренути рат. Онда ће доћи зелени владар – весео, свима ће се свидети, али ће повести народ у ропство… страшне ствари ће учинити, растргаће отаџбину, поделиће народ, промениће се вера људи “, рекла је Ванга пре смрти.

Новинар је објаснио да се у „баруту“ о којем говори Ванга јасно наслућује бивши председник Украјине Петро Порошенко. „Зелени господар”, заузврат, може бити актуелни украјински лидер, Володимир Зеленски.

Испоставља се, да су Вангина предвиђања о Украјини почела да се обистињују, а режим у Кијеву, на челу са Зеленским, заиста може да изазове коначни распад земље, на неколико одвојених делова.

Да је она била у праву, указују и најновији закони, које је Кијев усвојио о језику, као и „прогон” православља који је почео у земљи.

 

Извор: Wебтрибуне