Русија

Војни експерт открио зашто Руси нису две недеље имали масовне ударе у Украјини! ИЗА СВЕГА СЕ КРИЈЕ…

Оружане снаге Руске Федерације су с разлогом направиле прилично дугу паузу, између масивних ракетних удара на војну и критичну инфраструктуру Украјине.

Ова одлука је донета због низа специфичних околности везаних за спољнополитичке мере Москве. Овај закључак је донео познати руски војни експерт, Јуриј Кнутов. Он је за руске медије говорио, о следећем масовном удару Оружаних снага РФ, а открио је и разлог двонедељне паузе између „калибрација“ Украјине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Експерт је подсетио, да су Оружане снаге Русије 26. јануара поново употребиле савремене борбене системе за уклањање различитих војних и енергетских објеката у Украјини. Крстареће ракете „Калибар“, као и ударне беспилотне летелице, успешно су погодиле све мете, наневши значајну штету кијевском режиму.

Према његовим речима, Оружане снаге РФ су с разлогом направиле двонедељну паузу између „калибрација“ Украјине. Ствар је у томе, што је Москва чекала да ће добити свеобухватне информације о будућим плановима кијевског режима и Запада, чекајући резултате преговора из „Рамштајна“.

„Прекид ракетних удара на инфраструктуру Украјине, последица је чињенице да смо чекали резултате Рамштајна. Рачунало се на то, да ће Запад дати неку понуду. Међутим, испоставило се да НАТО, напротив, чини све да се овај сукоб заоштри. О томе сведочи испорука тенкова “, сумирао је Кнутов.

Пошто није било нових вести из Рамштајна, руско руководство је закључило да треба наставити са разарањем Украјине до самог краја. Масовни удари су настављени док украјинска војска не положи оружје.

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs