Свет

ЗАПАЖЕНА ИСПРЕД КУЋЕ АНЕ ВОЛШ А НИЈЕ БИЛА У ДОБРИМ ОДНОСИМА СА ЊОМ!

Жена за коју се претпоставља да је Дајана Волш, свекрва Ане Волш примећена је испред куће нестале Српкиње из Масачусетса, раније овог месеца.

Фотографије показују жену која носи сиви капут док се шета у близини куће 7. јануара, према речима комшије и још двоје мештана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Друге фотографије показују како она вози црвени аутомобил 8. јануара.

Дајана Волш је мајка Брајана Волша, који је прошлог понедељка оптужен пред Окружним судом због обмањивања истражитеља о нестанку његове супруге и наложена му је кауција од 500.000 долара.

Како су већ писали медији, Ана и њена сверква нису имале посебан однос, а његову природу описала је управа Брајанова мајка кроз писмо суду након што је њен син оптужен за превару за коју је касније и осуђен. Писмо је написала на четири стране и у њему је, говорећи о сину, много тога рекла и о својој снаји.

Дајана Волш је је у писму суду истакла да је он (Брајан) „једини разлог што она устаје ујутру“.

– Он је једина особа која брине о мени и увек је ту за мене. На њега се ослањам за све што ми треба у животу. Брајан ме води лекару на све контроле због вишеструких операција рака плућа и других здравствених проблема – написала је Дајана Волш на четири стране дугом писму суду.

Она се, потом кратко осврнула и на однос са снајом, сада несталом Аном Волш.

– Нажалост, немам добар однос са снајом, разлог је су вероватно културолошке разлике. Због тога је мој син једина стабилна тачка у мом животу, нарочито што ме чини срећном је то што због његове бриге могу да виђам унуке – казала је мајка Брајана Волша.

Подсетимо, Ана Волш нестала је 1. јануара, а њен нестанак је пријављен 4. јануара. Према причи њеног супруга Брајана, она је морала хитно да оде за Вашингтон због посла. Накнадно се испоставило да се никада није укрцала на лет, као и да је он био заказан за 3. јануар.

Брајан је ухапшен у недељу због ометања истраге у случају нестанка своје супруге. Он је у више наврата испричао полицији причу о свом кретању у недељи нестанка Ане, а коју надлежни нису могли да потврде. Такође, он се налазио у кућном притвору због раније учињеног кривичног дела, продаја лажних уметничких дела.

Такође, полиција је прилико претреса њихове куће пронашла крв у подруму, као и нож на ком је било трагова крви. А како је председавајућем судији тужилац Лин Беланд рекла део ножа је био оштећен.

 

 

Извор: Блиц