СРБИЈА ЈАВЉА

ЖЕНА ПРЕД ПОРОЂАЈ ИЗРЕШЕТАНА ЗБОГ БИЗАРНОГ РАЗЛОГА! Иза ње остало троје деце

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Страшан злочин који је потресао свет.

Кајла Онил убијена је испред складишта фирме Амазон у Лејквилу у Минесоти од стране њеног дечка Дантеа Р. Мекреја, на свом радном месту. Мотив убиства је раскид везе. Убијена девојка била је у деветом месецу трудноће, а беба се бори за живот након превременог рођења.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Породица труднице коју је овог викенда убио дечко, нада се да ће њено нерођено дете некако успети да преживи.

Кајла Онил (31) је хитно пребачена у медицински центар округа Хенепин након што је упуцана на паркингу Амазоновог складишта у предграђу Минеаполиса Лејквилу, у недељу увече за време радног времена, известио је ЦБС Невс.

Онил, која је била близу порођаја, није преживела, али је њен син Месија рођен и бори се за живот.

Онил је иза себе оставила троје деце, укључујући и ћерку коју је такође имала са радником Амазона, Дантеом Р. Мекрејем (32), који је оптужен за убиство из нехата.

– Потребан ми је да издржим ово – рекла је Кајлина мама, Катина Онил, за ЦБС Невс, мислећи на Месију, превремено рођену бебу њене убијене ћерке. – Желим да он преживи. Не могу да изгубим обоје, не сада – додала је она.

Мајка је рекла да беби „тренутно не функционише мозак“, али да се „држе вере“. – Бог има последњу реч, надам се да ће ми услишити молитве – додала је она.

Рекла је да је њена ћерка прекинула везу са Мекрејем непосредно пре пуцњаве.

– Није заслужила оно што јој се догодило. Имала је светлу будућност – рекла је Катина.

Када је трудна жена тешко рањена – То само додаје читав слој стреса и емоција том позиву, јер сада имамо још једно људско биће које такође покушавамо да спасемо – изјавио је полицајац укључен у случај.

– Наравно, сви се надамо да је беба добро и да је у стању да преживи и напредује, а то ће бити чудо и сјајна вест ако се то догоди – додао је он.

Пријатељ несрећне девојке рекао је да је била страствена и живахна особа која је увек ту.

– Била је предузетница и студирала је за медицинску сестру. Била је страствена у свему што је радила. У њеном телу није било зле или неискрене мисли. Увек је била спремна да саслуша када ми је била потребна. Волела сам је и волела сам њену енергију кад год сам била близу ње“, рекла је Дестини Хикс.

Према подацима из истраге, судија је у мају рекао Мекреју да не може да поседује ватрено оружје због досијеа који има. Остало је нејасно како је дошао до оружја којим је извршено убиство.

Такође није познато да ли је Мекреј отац бебе која се бори за живот. Амазон, за који је осумњичени радио сарађује са истрагом.

Сестра преминуле девојке основала је фондацију након њене смрти, а донације ће ићи за трошкове и бригу о њеној деци. Подсећамо она је убијена у деветом месецу трудноће, за себом је оставила још троје деце, старости 10, 7 и 2 године.

 

 

Извор: Srbija Danas