Свет

АМЕРИЧКА ВОЈСКА ОБОРИЛА ЈОШ ЈЕДАН НЛО

Медији у САД јављају да је Америчка војска оборила неидентификовани летећи објекат изнад језера Хјурон
Елиса Слоткин, конгресменка из Мичигена, огласила се и навела да војска пажљиво прати ситуацију.

– Наша војска изузетно пажљиво прати објекат изнад језера Хурон. Знаћемо више о томе шта је то било у наредним данима, али за сада будите сигурни да су све стране ласерски фокусиране на то од тренутка када је прешао наше воде.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У сваком случају америчка, али и светска јавност, жели да зна шта је тачно оборила војска САД, јесу ли то Руси, Кинези или ванземаљци?!

Подсетимо, Сједињене Америчке Државе хитно су затвориле ваздушни простор изнад језера Мичиген. Ова област је проглашена „ваздушним простором националне одбране“. Нешто касније исто је учинила и Канада.

Разлог је још увек непознат.

Подсетимо, неидентификовани објекат оборен је у суботу изнад северне Канаде, што је трећи пут у недељу дана да су амерички борбени авиони срушили објекте у ваздушном простору Северне Америке, односно други објекат који су Сједињене Државе обориле у само 24 сата

У петак је амерички Ф-22 оборио неиндентификовани објекат у зрачном простору Аљаске, а прошлог су викенда Ф-22 уз обалу Јужне Каролине срушили кинески балон, за којег САД тврди да служи за шпијунажу, док Кина тврди да је то цивилна летелица која се користи у истраживачке сврхе, углавном метеоролошке.

Извор: Медији/Информер

Ознаке