Занимљивости Србија

БОБУ ИЗ „ЖИКИНЕ ДИНАСТИЈЕ“ ДАНАС НЕ БИСТЕ ПРЕПОЗНАЛИ: Ево како изгледа и чиме се бави, открио ТАЈНЕ чувеног филма! (ФОТО)

Владимир Петровић и даље је познат по улози Бобе у култном остварењу „Жикина династија“, а овако он сада изгледа.

Владимир Петровић прославио се улогом Бобе, из култних филмова „Жикина династија“, међутим своју глумачку каријеру је ту и завршио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако је цела Југославија тада одлично знала како он изгледа, данас га људи памте само као Бобу и многи га не би препознали да прођу поред њега, осим можда када би проговорио, јер му је глас остао исти. Први серијал „Жикине династије“, „Луде године“, једва је снимљен, јер није било пара, међутим постигао је такву славу да се у биоскопу тражила карта вишка, а Бобино сандуче било је пуно писама.

„Толико је писма стизало да оно што поштар није могао да стави у сандуче остављао је у ходнику“, рекао је Боба једном приликом за МОНДО и открио да га је од свих шамара тата Жикиних, највише заболео онај од стране покојне Риалде Кадрић, тачније чувене Марије.

„Од свих шамара тата Жике највише ме је болео онај Риалдин. Вежбали смо тај шамар пред снимање, међутим у тренутку, како је кренула камера њена рука је кренула другом путањом и стварно ми је опалила шамар“, испричао је он својевремено.

Фото: Јутјуб

Владимир је данас отац двоје деце, сина Игора и ћерке Ане, као и деда унука Јере. Глумом се одавно не бави, али сада има своју маркетиншку агенцију и већ годинама ради у овој области.

Боба никада није уписао глуму, а за МОНДО је рекао да му је криво због тога. Како је испричао, у то време студенти прве и друге године академије нису смели да снимају серије и филмове, а он је већ имао потписан уговор!

Извор: Мондо