Србија

ГОРЕ ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Директора болнице снимили како препричава скандалозне детаље афере

На друштвеним мрежама од јуче циркулише видео снимак из Лесковца, а у којем директор болнице из тог града, прича о љубавној афери коју је случајно прекинуо током редовног обиласка.

Како се касније утврдило, снимак је из 2017. године, а прича је имала свој епилог, који је пре шест година шокирао јавност. Наиме, током обисаска болнице, директор је приметио да нема медициснке сестре на свом радном месту. Шок је ипак наступио када је она пронађена и то без одеће и у загрљају непознатог мушкарца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Била је то непријатна ситуација за сваког, па и за мене. Нисам очекивао тако нешто….“, рекао је између осталог директор ове здравствене установе.

Наводно, како су пренели домаћи медији, том приликом се неименовани љубавник успаничио и побегао „као од мајке рођен“, а скровиште је нашао у подруму болнице. Његовим мукама ни ту није био крај, будући да је према наводима, ту лоциран и ухваћен од стране обезбеђења, које је мислило да је провалник.

Након што је скандал процурео у јавност, сазнало се да је неименована сестра стара (46), а да је љубавник из Бобишта. Наводно, она га је том приликом због препуштања страстима, у болницу увела тако што је неименовани мушкарац глумио да је болестан.

Снимак, па и сама прича, поново су се актуализовали захваљујући друштвеним мрежама, где је исечакл из тв дневника Б92 телевизије која је извештавала о случају, постао један од најдељенијих на Инстаграму и Твитеру.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bora Konj (@borakonj)

Извор: Блиц