Свет

Хорор! АДРИЈАНА СЕ УБИЛА ЗБОГ ВРШЊАЧКОГ НАСИЉА! Отац бесан на школу и полицију

Адријана Куш (14) из Њу Џерсија извршила је самоубиство након снимка вршњачког насиља који је процурио на друштвене мреже.

Адријана Куш (14) из Њу Џерсија у Сједињеним Америчким Државама извршила је самоубиство због снимка који је процурио на друштвене мреже на којем се види како је група девојака из њене средње школе туче у ходнику школе, пише „Yахоо неwс“. Њено тело пронађено је 3. фебруара, два дана након што је друштвеним мрежама почео да кружи језиви снимак иживљавања групе девојака над њом. На поменутом снимку виде се Адријана и њен дечко како шетају ходником школе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У наредном тренутку, њој прилази једна девојка и удара је флашицом воде по глави. Адријана пада на под, ту се придружује група девојака и крећу да је ударају и шутирају. Није познато где је нестао њен дечко са којим је шетала до тренутка када је нападнута.

Један ученик је извадио свој мобилни телефон и све снимио, а наводно је и навијао. Адријана је задобила бројне повреде по лицу и ногама, а тучу која је трајала око 30 секунди прекинуле су две раднице школе које су растерале децу. Адријанин отац Мајкл Куш изјавио је да је са ћерком пријавио цео случај полицији.

Адријана је свом оцу показала снимак и поруке деце која су јој претила по друштвеним мрежама. Испоставило се да је она била жртва насиља месецима уназад. Наставници у школи су наводно све знали, али су били без реакције према речима Мајкла Куша који је рекао да ће тужити школу.

„Огорчен сам. Кривим те девојчице, школу, полицију. Хоћу да сви знају шта се догодило са мојом ћерком. Желим правду, желим да сви знају за овај случај. Да је школа позвала полицију, пријавила насиље, да је спроведена истрага, ови снимци би одмах били откривени „, рекао је он.

Према његовим тврдњама, Адријана није прва особа која је трпела насиље у овој школи. Против четворо ученика је 9. фебруара подигнута оптужница за напад и они су искључени из школе, а Адријана је у петак сахрањена у Њу Џерсију.

 

 

 

 

 

 

Извор: МОНДО

Ознаке