Србија

МИЛАН ПОКЛАЊА ДВЕ КУЋЕ, РЕСТОРАН, КАМИОНЕ И ИМАЊЕ! Ово је услов да постанете наследници

Фото: Јутјуб принтскрин Kakve su ti misli takav ti je zivot

Док је Милан Зиндовић из Љига деценијама радио на западу и кућио се у родном селу Чибутковица поред Лазаревца, није ни слутио да једног дана неће имати са ким да води рачуна о свом великом имању

Две куће, ресторан са паркингом, хала за стовариште, аутомобиле и камионе, преко шест хектара земље и стоку сада је одлучио да поклони вредним и поштеним људима, који су спремни са њим да раде, а касније и да све то наследе.

– Два пута сам се женио и имам децу са првом женом која је нажалост преминула од најгоре болести. Сину сам много веровао и све му препустио, међутим он је запао у велике дугове, да ли је коцкао или не, о томе не бих причао, али се једног дана спаковао са женом и децом и оставио све. Били су то огромни дугови за порез и струју, све сам то ја измирио. Пошто се моја деца овде сигурно неће вратити, а ја немам срца све ово да продам решио сам да поклоним добрим и пре свега вредним људима који неће дозволити да се овај оџак на кући угаси – прича Милан за РИНУ.

Спреман је да под свој кров прими породицу која ће из његове куће школовати децу, а касније их одатле удати и оженити. Имање је велико и има много посла, а ко „заврне рукаве“ може фино да заради и лепо да живи.

– Све ово сам стекао поштеним радом у Француској и Немчакој, као пословођа и мајсор керамичар. Рад и поштење су особине које највише ценим код људи и зато немам неке посебне услове коме ћу ово све да препишем, већ само да то буду људи који ће ми помагати у свим радовима. Да заједно одржимо домаћинсво, а они после и сами да га одржавају Да имање и домаћинство остану живи, да не пропадају и не зарасту у коров – искрен је Милан.

Нада се да ће га срећа погледати, а да ће га заобићи порочни и лењи људи. Јер, таквима не жели да остави оно што је својим знојем зарађивао у иностранству.

Извор: Информер/РИНА

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

фебруар 2023.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728