Спорт

ПАО ЈЕ УСРЕД ТРЕНИНГА: Познати фудбалер доживео ТРОСТРУКИ МОЖДАНИ УДАР!

Олег Данченко, десни бек АЕК-а који тренутно игра на позајмици у Зорји, је доживео троструки мождани удар и налази се у критичном стању на интензивној нези.

Десни бек АЕК-а изгубио је свест на тренингу Зорје где игра на позајмици из „Еноса“, а лекар тима је морао да га враћа у живот дефибрилатором и то три пута – пренели су страни медији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Играч је одмах превезен у болницу у Турској, где је тим на припремама, налази се на одељењу интензивне неге и у критичном је стању.

Неки медији су пренели да је доживео троструки мождани удар, док други пак тврде да је у питању био срчани удар. О стању играча нема много иноформација, а ситуација није баш најјаснија, с обзиром на тро да још увек нигде није издато званилно саопштење.

Подсећамо, украјински дефанзивац је доживео огромну трагедију 14. јануара 2022. године, на дан када је напустио АЕК и отишао на позајмицу у Зорју, пошто је изгубио супругу у саобраћајној несрећи недалеко од Одесе.

Викторија Данченко је возила мерцедес на аутопуту који повезује Кијев са Одесом, сударила се са другим аутомобилом, слетевши са пута. Жена Украјинца га је одвезла на кијевски аеродром да би одлетео у Запорожје да заврши трансфер, а несрећа се догодила на повратку.

Извор: sportal.blic.rs