Регион

ПРОЦУРИО СНИМАК НЕСРЕЋЕ: „Престигни камион, брига нас и да се забијемо! Не, не, нее!“ (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

У стравичној саобраћајној несрећи која се догодила синоћ у 2.35 часова у Новој Градишки учествовала су два малолетника. Обојица су повређени, али ће се против старијег од њих, 17-годишњака, наћи и кривична пријава због обесне вожње у друмском саобраћају након што се опорави од последица задобијених повреда у болници.

Увиђајем на месту догађаја, запослени Полицијске управе бродско-посавске утврдили су да је 17-годишњак управљао аутомобилом пре стицања права на управљање и да није био везан заштитним појасом.

Доласком на раскрсницу улица Јосипа Јурја Штросмајера, Јурја Хаулика и Максимилијана Бенковића, услед неприлагођене брзине кочења и заношења преко саобраћајног острва, слетео је са коловоза Улице Славонских граничара, где је аутомобил ударио у бетонски стуб.

Од силине судара 17-годишњак је задобио тешке телесне повреде, а његов шеснаестогодишњи сапутник лакше је повређен и обојицу је одмах пријавила полиција. Наиме, несавесни седамнаестогодишњак је пријављен због кршења Закона о безбедности саобраћаја на путевима, а ни његов сапутник неће проћи без казне јер у вожњи није био везан појасом.

Поред тога, након додатних информација и криминалистичког истраживања, полицијски службеници су против 17-годишњака поднели кривичну пријаву бродском тужилаштву због вожње у алкохолисаном стању у друмском саобраћају, пише „Јутарњи лист“.

Радио Нова Градишка објавио је и снимак који је настао у тренутку несреће.

– Е ајде престигни онај камион.

– Хоћеш?

– Ма да се и забијемо, боли нас ку***, говоре двојица у аутомобилу.

Након тога, возач додаје гас, док у аутомобилу трешти гласна народњачка музика, па престиже камион. Након пар тренутака, возач изгуби контролу над возилом, двојац виче ‘не, не, не, не‘, након чега се забијају у стуб.

Извор: Јутарњи лист

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

фебруар 2023.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728