Русија

„ПУТИН ЈЕ У ПОТПУНОСТИ ОБАВЕШТЕН“ Ево шта су борбени авиони уочили на небу

Летови на аеродрому Пулково у Санкт Петербургу обновљени су после данашње једносатне обуставе, након вести о неидентификованом објекту на небу изнад тог руског града.

Кремљ је саопштио да је руски председник Владимир Путин био у потпуности обавештен о ситуацији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Градске власти Санкт Петербурга у објави на Телеграму нису навеле разлог обуставе летова, након што су руски медији јавили да је на небу изнад града уочен неидентификовани објекат налик дрону.

Према непотврђеним извештајима руских медија, борбени авиони су били дигнути у ваздух да испитају ситуацију и нису ништа уочили, пренео је Ројтерс.

На брифингу, пошто је укинута обустава летова, портпарол Кремља Дмитриј Песков рекао је да је Путин био у потпуности обавештен о томе.

Песков није хтео да коментарише шта је узрок једночасовне обуставе.

Подсетимо, руски аеродром Пулково у Санкт-Петербургу привремено је обуставио све летове, објавиле су градске власти на свом Телеграм каналу. Руска новинска страница База објавила је да је на небу виђен неидентификовани летећи објекат те да су послани борбени авиони.

Беспилотна летелица примећена је на недалеко од складишта нафте у руском граду Туапсе на обали Црног мора, где је током ноћи избио пожар, изјавио је данас извор из Министарста за ванредне ситуације.

 

 

 

 

 

 

Извор: sd.rs

Ознаке