Русија

РУСИ БЕСНИ! Бомбардујте Вашингтон нуклеарним оружјем

Људи у Сједињеним Државама и Европи изгледа да су несвесни, колико дубоко наоружавање Украјине од стране Запада, за убијање руских војника, утиче на Русе.

Као мали увид у стварност, су снимци које преносе светски медији, који приказују демонстранте у Москви, како шетају улицама узвикујући „Нуке Wасхингтон“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Неки од вас можда мисле: „Да Русија није напала Украјину, ништа од овога се не би догодило“. Оно што се превиђа, је оно што су САД и ЕУ урадили претходних осам година, а што је узроковало да Русија уђе у Украјину.

Збацили су демократски изабраног председника Украјине, и поставили марионетски режим у Кијеву.

Рекли су Украјини да преговара о споразуму из Минска, без било какве намере да га поштује, једноставно да би купили време да наоружају Украјину за каснији рат са Русијом.

Рекли су Кијеву да не преговара о миру са Русијом када сукоб почне.

Почели су да наоружавају Украјину оружјем већег домета, и пружају ГПС координате у реалном времену за Украјину, да циља Русе на ратиштима.

Западни масовни медији нису откривали ниједну од ових чињеница, док су пропагирали Украјину током прошле године, али то јесу чињенице.

Ствари су сада постале толико лоше, да просечни грађани Русије марширају улицама, говорећи својој влади да бомбардује Вашингтон нуклеарним оружјем.

(Хал Турнер, Тхе Хал Турнер Схоw)

 

Извор: Wебтрибуне