Русија

„СВЕ ЋЕ СЕ САЗНАТИ КРАЈЕМ ФЕБРУАРА“! Путин креће у…

У блиској будућности, председник Руске Федерације може да објави кардиналну одлуку, везану за економију земље и „слој“ према њој непријатељски расположеног становништва Руске Федерације. Ово мишљење је изнео познати стручњак Михаил Хазин.

Према мишљењу економисте, Путин ће ускоро задати одлучујући ударац либералним елитама, које свим силама коче развој Русије. На основу информација које се појављују у медијима, председник може да саопшти своју одлуку о овом питању у поруци Савезној скупштини. Према гласинама, наступ би требало да се одржи крајем фебруара, што се некима неће много допасти.

Експерт је такође нагласио, да либерална елита тренутно слаби широм света, а Путинова одлука биће прави „удар“ за овај сегмент становништва на територији Руске Федерације.

Истовремено, Хазин је на примеру Сједињених Држава објаснио како то функционише. Економиста је рекао, да ако се било каква одлука у Сједињеним Државама донесе консензусом елите, онда је Џо Бајден дужан да је испоштује, иначе ће се претворити у народног непријатеља.

„Овде у нашој земљи, најмање 90 одсто је за ову одлуку да треба да развијамо нашу привреду, док се не донесе таква одлука консензусом. Мислим да ће Путин то саопштити у својој поруци, која би могла бити крајем фебруара“, закључио је економиста.

Подсетимо, у недавном интервјуу, Михаил Хазин је рекао, да би Запад ускоро могао да очекује најгору кризу у последњих сто година, а животни стандард становништва држава непријатељских према Русији, могао би да падне за 40-50%.

 

Извор: Webtribune.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

фебруар 2023.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728