Свет

ТРАГЕДИЈА: Трудница прегажена док је покушавала да спасе дете од отмичара

Фото: Јутјуб

Трудна мајка је прегажена на прилазу код своје куће док је покушавала да спасе свог двогодишњег сина од киднаповања.

34-годишњу жртву из Илиноиса, САД, претукли су крадљивци аутомобила у четвртак око 15.35 часова након што се вратила кући са децом. Мама, која је у шестом месецу трудноће, оставила је једно од своје деце у кући.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њен син је остао у ауту, али када се вратила, испред њеног прилаза зауставио се бели модел БМВ из 2000-их.

Осумњичени је потом напустио сувозачеву страну БМВ-а и покушао да провали у аутомобил те жене, у којем се налазио њен двогодишњи син. Жена, чије име није познато, храбро је покушала да се избори са крадљивцима аутомобила, али је ударена и пала је на земљу.

Њен аутомобил су потом одвезли разбојници, који су прегазили жену, док је покушавала да спречи лопове да јој одведу малишана. Мама је претрпела велика оштећења руку и стопала, наводе власти.

Заменик шефа Кристофер Ковели је рекао: „Она се, наравно, борила за своје дете, јер је њено дете било у ауту. Међутим, овај преступник ју је оборио на земљу, претукао и скочио на возачко седиште њеног Фолксвагена“. На срећу, жена је успела да позове хитну и обавести полицију о несталом детету.

Полицију је само неколико минута касније позвао забринути члан јавности који је управо видео како два аутомобила улазе на паркинг. Очевидац је обавестио полицију да је возило отишло заједно са дететом.

Обојица возача су брзо побегли са лица места након што су оставили аутомобил и дете. Позивалац хитне помоћи је притрчао да спасе дете које је остало збуњено и спремало се да изађе на прометну улицу. Полиција је открила украдени аутомобил на паркингу код пута 43. Међутим, БМВ још увек није пронађен.

Извор: Srbija Danas