Србија

ТРАГЕДИЈА У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА! Догодила се смрт, ово је опроштајна порука која разара срце!

Биљани Сулимановић преминуо члан породице.

Некадашња учесница „Звезда Гранда“, Биљана Сулимановић пролази кроз тежак и тужан период који је уследио након смрти вољене баке за коју је била изузетно везана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Скрхана од бола, певачица је сада јавно упутила емотивне речи којима се опростила од ње.

– Волим те и волећу те док ово моје срце куца. Хвала ти што си направила оваквог човека од мене каква сам данас. Ти си заслужна за сву љубав коју моја браће и сестре заједно са мном осећамо једно према другом. Научила си нас да будемо људи, да делимо безусловну љубав свима па чак и нашим непријатељима. Хвала ти за све. Недостајеш много, видимо се на том лепом месту на ком си ти са Богом и поред свог сина где си сада срећна. Почивај у миру бако моја лепа. Амин – написала је Биба.

VW Golf 7 1.6 TDI JOIN

Иначе, претходна година за Биљану била је једна од најтежих будући да је изгубила бебу у четвртом месецу трудноће те је на прагу 2023. године отворила душу и осврнула се на лоше ствари које су је задесиле.

– Није да желим да заборавим то што су лоше ствари издешавале и што сам изгубила бебу, само желим да ме прође јер ме је баш погодило све што се издешавало. Не бих пожелела ником на овом свету да то доживи. Волела бих да се ове године остварим као мајка, али отом потом, најбитније је здравље. Иначе ми 2022. није било нешто посебно, мислим да ником није, али једино лепо је то што шмо сви здрави и што сам добила новог члана породице, а то је наш мали пас Кики и он нас све чини јако срећним. Наш дом је топлији од кад имамо њега – казала је певачица.

Peugeot 207 1,4 B OČUVAN

 

Извор: Република