Србија

БЕОГРАД НА ИВИЦИ! На прагу нам је велика опасност, могуће је чак и ово…

Метеоролог Иван Ристић упозорио је на Фејсбуку да нас почетком наредне недеље очекују јак северозападни ветар као и снег.

У Србији се после подне очекује наоблачење са кишом и пљусковима, најпре на северу и западу, а увече и током ноћи и у осталим крајевима. Метеоролог Иван Ристић упозорава на могуће непогоде почетком наредне недеље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Данас смо могли да уживамо у топлом дану са повременим облацима, а највиша температура износила је 23 степена. Ипак, већ у току вечери очекује се погоршање времена и могући пљускови.

И у главном граду се очекују краткотрајни пљускови.

Упозорење метеоролога
Метеоролог Иван Ристић упозорио је на Фејсбуку да нас почетком наредне недеље очекују јак северозападни ветар као и снег.

– Прво упозорење на јак северозападни ветар и снег који се од понедељка увече до уторка поподне очекују у централној, јужној и источној Србији. Београд је на граници снежних падавина!!! – написао је Ристић.

Време наредних дана
У наредних седам дана у Србији се очекује променљиво облачно и топло време, за дане викенда нестабилно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином уз мањи пад температуре и скретање ветра на северозападни.

На високим планинама снег. Од понедељка 3. априла очекује се захлађење у свим крајевима, а падавине ће локално бити обилније у централним, источним и јужним деловима земље, па се понегде и у нижим пределима очекује снег.

Дуваће умерен и јак северозападни ветар. А како прогнозира метеоролог Иван Ристић, од понедељка увече до уторка поподне биће снега у централној, јужној и источној Србији, док ће Београд бити на граници снежних падавина.

 

Извор: Srbija Danas