Спорт

КОГА ЈЕ БРИГА ШТО ЂОКОВИЋ НЕ ИГРА! Срамна изјава Американца

НОВАК Ђоковић неће играти на овогодишњем турниру у Индијан Велсу, а иако нема право да крочи на америчко тло његово име је на уснама многих учесника предстојећег мастерса.

Бранилац титуле, Тејлор Фриц, дао је једну неочекивану изјаву и тврди да ће без обзира на све, ово бити квалитетан турнир. Американац је становишта да чињеница да нема српског аса, најбољег тенисера света, као ни прошлогодишњег финалисте Рафаела Надала, не прави неку разлику.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пут ка одбрани трона му се крчи, њему је тренутна ситуација по питању ковид мера у земљи јенкија дошла идеално, па што би и рекао нешто у одбрану срамне одлуке да спорт поново буде укаљан зарад политичких борби.

– Мислим да је исто као прошле године. Нема Новака, али на крају крајева нико се неће за 10, 20 година осврнути и ставити ’звездицу’ јер ови људи нису играли. Ако освојите Индијан Велс, освојили сте Индијан Велс – рекао је Фриц.

О овој теми је пре неколико дана говорио и Феликс Оже-Аљасим.

– За тенис је добра вест да се такмиче најбољи играчи, чак и за нас остале, желимо да буду у жребу. Ни за кога није добра вест то што Рафа и Новак нису ту. Али, мислим да је жреб и даље пун сјајних играча, ови турнири ће и даље бити успешни – рекао је Оже-Аљасим.

Иначе, пред Фрицом је тежак задатак у наредном колу у виду Бена Шелтона.

 

Извор: Новости.рс