Србија

КРЕЋЕМО! Србија ће мобилисати људе!

Председник Србије Александар Вучић гостовао је у емисији Ћирилица на ТВ Хепи. Председник је говорио о свим актуелним темама, како о оним са којима се наше земља већ суочила, али и оним које су пред нама.

– Хоћу да до маја ту политику формулишемо, до скупштине странке. Нико неће да укине СНС, јер мислим да је то убедљиво најбоља странка. Да ли ту има кукоља, наравно да има, и у томе је снага СНС да то може да види. Желим да идемо у формирање великог народног покрета који би био надстраначки. То је нека врста народног покрета за државу. Сматрам да у овом тешком периоду, јер је пред нама најтежи политички период, те сматрам да је ту потребно постићи јединство. Највећи број интелектуалаца подржава Србију напретка, а не да нам интелектуалци буду екстремисти – рекао је Вучић и додао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Никакве разлике нема у ставовима између Мајића и Биљане Стојковић и Слободана Самарџића и Синише Ковачевића? У чему је разлика – у волумену псовки. Једни су лажно екстремно леви, једни лажно екстремно десни. Ми морамо да покажемо да је права елита за успешну Србију, Србију будућности, и то ће нам бити један од циљева. И радници и сељаци који ће да кажу „не дамо вам да уништите Србију“, ни вама са леве ни вама са десне стране. То је моја идеја, да ли ћемо успету у томе или не, видећемо – навео је он.

 

 

Извор: Srbija Danas